Stäng

Givande

SE LIVE: Elon Musk skickar upp sin egen Tesla till Mars om drygt en timme

Missa inte raketuppskjutningen av Falcon Heavy, världens största raket någonsin sedan Saturn V Apollo år 1973. Detta kommer att bli helt otroligt!

DIREKTSÄNDNINGEN BÖRJAR 21:45 IDAG - SE I SPELAREN NEDANFÖR

Om lite drygt en timme kommer raketuppskjutningen av Space X största och världens största raket någonsin att göras för första gången, med på raketen finns Elons privata Tesla Roadster och en film i handsfacket, nämligen "Liftarens guide till Galaxen"

Här är bilen som lastas i raketen Falcon Heavy, i handsfacket ligger en DVD med "Liftarens Guide till Galaxen" Bild: Instagram

Enligt rykten kommer även Space Oddity med David Bowie att spelas upp i högtalarna under raketuppskjutningen! Det blir ett otroligt spektakel som du garanterat inte vill missa.

Uppskjutningen börjar alltså 21:45 om inga förseningar sker och du följer direktsändningen i spelaren nedanför!

Här är MEGA-Raketen som är 70 meter lång. Missa inte direktsändningen i spelaren nedan! Bild: IDG

Vanligtvis brukar man inte skicka upp Tesla bilar i rymden, men Elon Musk tyckte att det var tråkigt att lasta på massa metall och "fejkvikt" för testuppskjutningen. Så han valde i stället att chocka världen, med att skicka sin egen Tesla Roadster till MARS!!

Ja du hörde rätt, Elon Musk, CEO av Tesla och Space X kommer alltså att skicka i väg den spliter nya Tesla bilen i en omloppsbana runt Mars.. 

Detta är absolut inget du vill missa och det vill nog inte dina vänner heller, så se till att dela detta inlägget med alla dina vänner! 

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Tid uppdaterad: 21.45

Dela artikeln

Dela på Twitter