Stäng

Nöje

Kommer du ihåg Campino? Här kan du få tag i dom!

Kommer du ihåg den hårda karamellen Campino? Som smakade så otroligt gott! Den försvann bara helt plötsligt och vi har inte sett den sen dess..

Campino, vart tog du vägen?! Vi längtar efter dig! Om du någonsin smakat på Campino så är chansen stor att du tyckte om den.. Jag har aldrig stött på en människa som inte gillat Campino, men utav nån anledning så försvann godisen helt i från Sverige

Det var inte bara i Sverige som godisen försvann, utan även i Storbritanien och andra länder i Europa.. Godisen fanns i bland annat jordgubbs smak, men även i andra fruktsmaker som hallon, svartvinbär och persika. 

Bild: Ladbible

Om du googlar "Campino" så hittar du massor med artiklar med rubriker som "Kommer du ihåg dessa?" "Endast 90-talister kommer komma ihåg detta" 

Men det finns faktiskt ett sätt att få smaka på dom igen!! Det visar sig att det amerikanska företaget Walmart fortfarande säljer Campino, för ungefär 2 dollar (18kr) får du en påse på 120 gram. 

Bild: Walmart

Men innan du klickar dig fram till Walmarts hemsida och handlar på dig ett lager av den underbara godisen så måste vi tyvärr informera dig att Walmart inte levererar utanför USA, men vet du vilka som gör det? Ebay!

Men det är också då man får räkna med en rejäl ökning i priset.. 

För två påsar på 300 gram får du betala ungefär 130 kronor, sedan måste du även betala 130 kronor i frakt till Sverige.. Så summan för 600 gram av Campino blir alltså ungefär 260kr.. Är det värt priset? Det är upp till dig att avgöra..

Här kan du beställa Campino 

Du har väl inte glömt bort denna otroliga parodi på Campino reklamen.. 

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Se även: 13 SAKER DU MÅSTE VETA OM SVENSKT GODIS!

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter