Stäng

Nöje

Vill du smaka choklad? OCH FÅ BETALT? va?!

Företag söker verkligen folk till vad som helst, men denna gången har vi hittat drömjobbet till dig! Sök som chokladsmakare och det är pensionsgrundande och du får semesterpenning!
Nu kan du få betalt för att smaka på choklad, det låter som en dröm som kan bli sann!

Mondelez International heter företaget som står bakom Oreo-kakorna. De söker folk och det finns fyra platser att ansöka: Tre tjänster som chokladtestare och en tjänst som testare av chokladdrycker.

Du bör älska choklad

Självklart är det viktigt att du älskar choklad för att du ska kunna jobba med detta, och ett annat krav är att du inte bör vara rädd för att testa nya produkter. Du ska kunna prata engelska eftersom arbetet är beläget i Reading, England. Du kommer att arbeta i en grupp med paneldeltagare där ni kommer sitta och diskutera åsikter och komma fram till överenskommelser om smakerna.

Du kan ansöka redan idag och fram till 16:e Februari! ANSÖK HÄR

 

Deltidstjänst

Arbetsuppgifterna är på en deltidstjänst, det är bara 7,5 timme i veckan. Men den största fördelen är såklart att man kan smaka på choklad och kakor varje dag med semesterersättning och pension som ingår! Lönen är 130kr/timmen.

Det känns nästan lite som om man skulle få den gyllene biljetten till Willy Wonkas chokladfabrik, men ännu bättre för man får ju även betalt!

Sök nu, det förtjänar du!

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter