Stäng

Nöje

Här är dom bästa övningarna för att bli av med gamnacke och kutrygg

Här kommer en instruktionsvideo med en rad övningar som kommer att fixa din hållning på nolltid!

Gamnacke, kutrygg, kalla det vad du vill. Dålig kroppshållning har blivit allt mer vanligt i vårat samhälle på grund utav teknologins frammarsch, allt fler personer sitter stilla aldeles för länge framför datorn eller mobiltelefonen med en dålig hållning.

Bild: Youtube

Detta leder till slut till att personen drabbas utav framåtrullade axlar, en mer böjd överkropp och en nacke som inte är helt rak, alla dessa saker gör alltså att personen får en riktigt dålig kroppshållning, som kan komma att vara ett stort problem för personen ju äldre man blir.

Bild: Youtube

Men det finns faktiskt en lösning på problemet, att vara mer medveten med hur man sitter när man kollar på sin telefon eller datorskärm är så klart det första man borde tänka på.

Bild: Youtube

Men om man redan vet med sig att man har dålig hållning, kan man istället börja att utföra några enkla övningar som med tiden kommer att återställa din kropp till sin naturliga hållning.

Kolla in klippet nedan för att göra något åt problemet innan det blir värre, det tar endast 10 minuter per dag och du gör din kropp en stor tjänst!

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Dela artikeln

Dela på Twitter