Stäng

Nyheter

"Världen går under i augusti 2017" - Det säger nya profetian!

Detaljerna är rätt skrämmande, ska ni veta.

Den 21 augusti 2017 kommer en hel solförmörkelse att dra in över USA. Det blir den första solförmörkelsen som mörklägger allt från ena kusten till den andra på nästan 100 år.

Jaha, säger du, och hur påverkar det här mig?
Den 21 augusti 2017 råkar också vara den dagen som en kristen sekt har siat ska bli jordens undergång.Den nya profesian från den kristna websidan Unsealed har försett världen med både en varning i god tid, OCH logiska bevis. För att bevisa sin dramatiska förutsägelse så pekar de på stycken från uppenbarelseboken, vilken involverar en gravid kvinna, en sjuhövdad drake och solen. Två av tre saker finns ju.

De beskriver en gravid kvinna som är klädd i solen med månen vid sina fötter. Av någon okänd anledning är kvinnan jagad av draken med sju huvuden som vill äta upp hennes ofödda barn. Lyckligtvis för oss så kommer barnet att födas, växa upp och bli gett till Gud, som övervinner draken med en armé av änglar som räddar världen.

Hur detta har med jordens undergång att göra framgår inte riktigt. Men det är säkrast att sätta på sig foliehatten och gömma sig i garderoben för säkerhets skull.

 

(Källa)

Dela artikeln

Dela på Twitter