Stäng

Nöje

Tycker du att det är kallt ute? Inte lika kallt som i Minnesota - där fryser jeansen fast stående!

Hur kallt kan det egentligen bli denna vinter? Tydligen så kallt att alla sunda värderingar om gravitation har slutat gälla.

Det har varit riktigt kallt nu de senaste dagarna runt om i landet, och därför vill vi dela med oss av denna artikeln om ett ställe i världen där det är så jävla kallt att du måste hoppa ur dina jeans för att dom fryst fast stående som statyer i backen.

Skämt å sido, men det är iallafall inte i närheten så kallt som i Sverige, så nästa gång du klagar på att du fryser, tänk vad kallt vissa har det! Vi har det ändå ganska så bra!

1
Just nu är det inte bara kallt här i Sverige, utan även resten av världen har fått känna på denna vargavinter ordentligt. I USA, till exempel, är det riktigt j*vla kallt just nu. Hur kallt, tänker du? Så kallt att ett par jeans fryser fast stående.
2
Från början var dessa fastfrusna jeans ett experiment och prank av en Minnesotabo, men när han märkte att det faktiskt fungerade så började trenden spridas. De blöter jeansen i kallvatten och ställer sedan ut dem i kylan - det går på bara några sekunder.
3
Nu har invånarna börjat bygga gubbar på detta vis - både häftigt och lite skrämmande samtidigt. Fatta att promenera hem en sen kväll och möta dessa huvudlösa gubbar på trottoaren - panik deluxe!
4
Det bästa sättet att klara sig igenom denna mängd minusgrader är helt enkelt med lite humor och lekfullhet! :)

Dela artikeln

Dela på Twitter