Stäng

Nöje

Svensk kvinna förälskade sig i en hemlös man som bodde i en buske

När Emmy Abrahamson reste till Amsterdam 2006, trodde hon aldrig att hon skulle stöta på sin livs kärlek..

När svenska Emmy, 41, reste till Amsterdam under år 2006 så trodde hon inte att hon skulle hitta sin livs kärlek, speciellt inte ute på gatan. 

När en främling vid namnet Vic Kocula närmade sig henne, berättar hon att hon föll pladask för hans "vackra bruna ögon", trots att hon kände på sig att han var hemlös, detta på grund utav hans smutsiga kläder och ovårdade yttre. 

Bild: 9Gag

Dom båda två började prata med varandra och efter bara 10 minuter så kändes allting bara helt perfekt, Emmy gick med på att träffa honom igen och bestämde träff med Vic på samma bänk som dom träffats bara en vecka senare. 

När Emmy skulle resa tillbaka till Wien, där hon bodde för tillfället så kände hon på sig att hon aldrig skulle få träffa Vic igen, men bara tre veckor senare fick hon ett samtal från Vic där han berättade att han var på väg till Österrike för att hitta henne. 

Bild: 9Gag

Nu 10 år senare är dom båda två gifta och har två barn tillsammans, 6 åriga tvillingarna Desta och Til. 

"Jag såg att han var hemlös direkt, för att han var väldigt smutsig och hade ett väligt lortiga händer och naglar. Han höll i en portfölj, vilket jag endast trodde galna människor gjorde. Men det visade sig att han hade sin sovsäck och lite öl i sin portfölj" berättar Emmy och fortsätter, 

Bild: 9Gag

"Efter vi pratat i några minuter så insåg jag att han hade dom vackraste bruna ögonen jag någonsin sett och han fick mig att skratta direkt" 

Efter paret blev tillsammans, började Vic att förvandla sitt liv totat och började plugga till el-ingengör. Nu lever dom tillsammans med sina två barn och har aldrig varit lyckligare!

Bild: 9Gag

Detta måste vara bevis, på att äkta kärlek verkligen finns och att man inte ska dömma en person efter hur dom ser ut!!

Källa: 9gag

Se även: KILLE SKICKAR VÄNFÖRFRÅGAN TILL EN FRÄMLING 15000 KM BORT - NU ÄR DE FÖRÄLSKADE

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter