Stäng

Givande

Sofia talar ut - Vi finns faktiskt inte till för att tillfredsställa er kåta män

En väldigt viktig video som jag spelade in för ett par dagar sedan där jag tar upp ett jätteviktigt ämne om våldtäkt som jag anser att folk bör ta till sig utav.
Ett nej är ALLTID ett nej, och inget annat
Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Insändare - Sofia Strömdahl

En väldigt viktigt video som jag spelade in för ett par dagar sedan där jag tar upp ett jätte viktigt ämne om våldtäkt som jag anser att folk bör ta till sig utav.

Ett nej är alltid ett nej och inget annat, oavsett om man säger det muntligt eller genom kroppsspråk så är ett nej alltid ett nej och då ska man acceptera det och inte tvinga sig på någon eller hålla fast.

Man äger inte någon annans kropp och därför har man heller inte rätten till att röra någon annan utan ett samtycke till det.
Jag fattar inte varför det ska vara så jäkla svårt att förstå när det är en självklarhet att alla ska kunna ha rätten till sin egna kropp!

Jag förstår inte ens vad det är som får er som utför sånt här till att tro att sånt här ens skulle vara okej, för att förgripa sig på någon annan är INTE acceptabelt och det kommer ALDRIG att bli okej heller!

Sånt där förstör så fruktansvärt många människors liv, för vi offer blir ärrade för livet, vi får för alltid leva vidare med något som vi inte ens själva väljer att bli utsatta för.

Bildkälla: Sofia Strömdahl

Om ni är så jäkla kåta så att ni inte kan behärska er så kanske ni borde ta och skaffa er en leksak istället så att ni kan tillfredsställa er själva - men oss tjejer rör ni INTE utan ett samtycke till det, för vi är inga sexobjekt.

Vi finns faktiskt inte till för att tillfredsställa er kåta män. Samma med sexuella ofredanden och sexuella trakasserier osv är heller ALDRIG någonsin okej, och våra bröst som ni ser som leksaker är heller inte till för er.

Dem är till för att vi ska kunna amma, så dem är alltså INTE till för er. Vi fick nämligen inte bröst för att ni ska kunna tafsa på dem om det är det ni tror!

Med detta vill jag även skriva att ni borde ta er 4 minuter av eran tid genom att ta en titt på min video där jag drar upp väldigt viktiga saker angående detta.

Mitt namn är Sofia, jag bloggar på "mittlivsomsofia" där jag blandannat skriver om psykisk ohälsa, anorexi, mobbning och övergrepp.

Dela artikeln

Dela på Twitter