Stäng

Givande

Saknar du ett paket - Postnord tappade last på E18

En lastbil från Postnord har tappat massor av paket på E18 i Karlskoga - Undrar du vart ditt paket tagit vägen så kan det ligga på vägen.

I Onsdags morgon fick polisen larm om att en av Postnords lastbilar tappat last på E18 i Karlskoga. Många paket har spridits ut på vägen.

– Jag har aldrig hört talas om något liknande, men det är såklart förfärligt, säger Anne Jiremar på Postnords presstjänst.

Runt 06.00 på morgonen tappade lastbilen 4st fulla burar med paket på vägbanan i Karlskoga, hur det hände vet ingen men Anne Jiremar på postnord säger att de ska tala med den anställde om händelsen för att ta reda på hur det har hänt.

– Jag kan inte svara på vad som har hänt, men lastbilen har inte vält i alla fall. Vi ska prata med chauffören idag för att få lite klarhet, säger hon till Aftonbladet.

Kommunen får plocka upp

Polisen i örebro säger att kommunen får uppgrag att plocka upp kartongerna och sedan kommer dem att hämtas av Postnord igen.

Känns ju sådär att alla våra paket som vi beställer hem kan hamna på E18, det har vart mycket snack om Postnord den senaste tiden och det borde väl vara dags att dom pratar allvar med sina anställda och börjar leverera lite kvalité.

Dela artikeln

Dela på Twitter