Stäng

Givande

Så lätt tar du reda på om någon blockerat dig på Facebook

Det kan finnas mängder av anledningar till att blockera någon på sociala medier, men hur vet man egentligen om man blivit blockerad?

Att blockera folk och bli blockad av andra är bara en del utav livet på internet. Det kan finnas tusentals anledningar till varför man skulle vilja blockera någon, men oftast är det för att man inte vill ha någonting med personen att göra.. 

Det enklaste sättet att bli av med någon på Facebook är självfallet att ta bort personen som vän, men om personen fortsätter att skicka meddelanden eller försöka kontakta en kan man bli tvingad att blockera personen.

Bild: Viralthread

Då kan det vara skönt att en sådan funktion existerar och vi tycker nog i bland att det hade varit skönt om denna funktion även hade existerat i verkligheten!

Om man blir blockerad har man antagligen gjort någonting för att förtjäna det och det bör tas som en hint att personen inte vill prata med dig eller få några opassande inviter på Messenger..

https://ny-inredning.se/

Bild: Viralthread

Att blocka någon behöver inte vara permanent, i bland vill man bara ta en paus från personen och man kan då blockera dom så länge som det behövs.

Men hur tar man egentligen reda på om man blivit blockerad av någon? Det finns vissa sätt att ta reda på det!

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Det lättaste sättet att ta reda på om du blivit blockad är att söka på deras namn på Facebook, om följade meddelande visas så har en av alternativ hänt.

Bild: Viralthread

1: Personen har deaktiverat deras konto på Facebook, 2: Personen har blockerat dig.

Ett annat sätt att ta reda på om du blivit blockad är att kolla på dina Facebook meddelanden, om du försöker kontakta någon och det inte fungerar så är chansen stor att du blivit blockerad, tyvärr. Men du gjorde antagligen någonting för att förtjäna det!

Bild: Viralthread

Se även: 16 SUNKIGASTE OCH MEST "WHITE TRASH" BILDER SOM NÅGONSIN LADDATS UPP PÅ FACEBOOK

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter