Stäng

Nöje

Naglarna kan avslöja din personlighet - Vilka naglar har du?

Testet är enkelt. Titta på bilden nedanför och jämför viken av dem som bäst matchar nageln på ditt pekfinger. Leta sedan reda på ditt nummer och läs vad din nagel säger om dig som person. Om du inte hittar någon som du tycker passar, ta bara den som är n
1
Dina naglar säger mer om dig än du tror och det är inte riktigt så enkelt att stressade människor biter på naglarna. Klicka på nästa för att se vilken som passar in på dig
2
Låg och rektangulär - Om din naglar bäst kan beskrivas som långa och rektangulära är du antagligen en social person med en bubblande personlighet och huvudet på skaft. Oavsett om det gäller att lära sig nya saker eller möta nya människor så älskar du att samla på erfarenheter och att vidga dina vyer. När det kommer till jobbet är du en ”mät två gånger, såga en”-människa som gillar att lösa problem. Du är detaljerad, tänker alltid igenom saker och ting och har inget emot att bli lite skitig för att få saker gjorda. Dela om du tycker att det stämmer!
3
Bred och platt - Om dina naglar är breda och platta är du utan tvekan en klarsynt och analytisk person. Du är alltid noga med att tänka efter före du talar. Människor vänder sig ofta till dig för att få råd och smarta observationer. Du är bra på att bedöma andra människors karaktärer och du litar på dina instinkter. Eftersom du är en stadig person gillar du att bygga saker. Du älskar att skapa och njuter när ditt hårda arbete betalar av sig. Du värdesätter funktion över design. Dela om du tycker att det stämmer!
4
Korta och runda - Eftersom att du beskriver dina naglar som korta och runda är du troligen en kreativ och bestämd person med ett sinna för det dramatiska. Du strålar med en härlig stämning och av energi så människor dras till dig. Om du väl har fått en vän är du lojal resten av livet. Du gör allt för att skydda den du älskar. Det finns inte många saker du älskar mer än utmaningar. Äventyrlig och modig tar du dig genom livet utan att backa för något. En del kallar dig envis. Men det är bara för att du vet om vad du vill ha! Dela om tycker att det stämmer!
5
Ojämna och korta - Dina naglar är ojämna och korta – kanske biter du på dem? Hursomhelst så är du nog en empatisk och observant person. Du har en uppriktig själ och om du säger något så menar du det verkligen. Du värdesätter öppenhet och kommunikation och är försiktig när du skaffar nya vänner. Du har blivit bränd förut. ”I de djupaste vatten…” skulle kunna vara ditt motto. Även om du ofta ser obrydd ut på ytan så blåser en storm av känslor inne i dig. På grund av det lyssnar andra när du talar, dina vänner vet om att du alltid säger sanningen – även om det kan göra ont i bland. Dela om du tycker att det stämmer!
6
Om dina naglar är jämna och korta betyder det att du har båda fötterna på jorden och jobbar hårt. Du är en naturlig ledare som inte tar lätt på ditt ansvar. Du blir ofta betrodd med viktiga uppdrag eftersom folk vet om att de kan lita på dig. Gör du någonting så gör du det ordentligt. Du tar aldrig genvägar och du är alltid villig att göra det som krävs för att få jobbet gjort – men det betyder inte att du inte vet hur man har roligt. Du kanske verkar som en arbetsmyra, men under ytan finns det en levnadsglad själ som älskar en bra fest lika mycket någon annan. Dela om du tycker att det stämmer!
7
Är dina naglar spetsiga och lite trekantiga. I så fall är du nog en modig och bestämd person som alltid vet vad du vill ha. Du är passionerad och envis. Vissa kallar dig för en smällkaramell med det tar du som en komplimang. Om du ser något du vill ha är du inte rädd för att fråga om det. När det gäller jobbet är ditt motto ”Jobba inte hårt, jobba smart.” Du tänker alltid igenom alla olika vinklar innan du påbörjar ett nytt projekt och när det är dags att sätta igång så löser du problemen snabbt och enkelt. Dela om du tycker att det stämmer!
8
Långa och ovala - Om dina naglar är långa och ovala är du antagligen en kreativ person, du gillar att rita och hämtar din inspiration från naturen. Du är jordnära men samtidigt fantasifull. Allra lyckligast är du när du är omringad av vackra saker. Öm och lugn, människor dras till dig när deras liv blir hektiskt och de behöver koppla av. Vissa skulle säga att du tar på dig för mycket, men sanningen är att du trivs med att vara fördjupad i projekten som du älskar – speciellt när det kan var till hjälp för andra. Du älskar att älska och du ger med hela ditt hjärta. Du går in helhjärtat i allt du gör och det märks på resultaten. Dela om du tycker att det stämmer!
9
Markerade nagelband - Har du välmarkerade, ojämna nagelband? Det betyder att du lever utan för den vanliga vägen. Det gäller alltifrån kläder, hemmet, musik och mat – du skyr det vanliga som pesten. Du är färgstark och unik och människor dras till dig när de vill uppleva något annorlunda och ha roligt. Det kanske verkar lite bakvänt men ditt motto är ”festa hårt, men jobba hårdare”. När du har roligt så jobbar du också bättre vilket gör att du strävar efter att ha så roliga arbetsuppgifter som möjligt. Det gör att du sällan har tråkigt! Dela om du tycker att det stämmer!

Se även: TIOTUSENTALS HAR REDAN KOLLAT SINA NAGLAR EFTER DET HÄR KLIPPET


VARNING för obehagliga bilder. Det är indiske läkaren Vikram Yadav som lagt upp den här videon för att visa vad som kan hända om du inte tar hand dina tånaglar. Läkaren tvingas skrapa bort nageln men en skalpell.

Se videon nedan

Källa: Littlethings

Dela artikeln

Dela på Twitter