Stäng

Artikel

Mardröm för dig som hatar spindlar - här är de 25 värsta spindlarna i världen

Här är listan på de värsta spindlarna i världen. 25 mardrömmar för dig som hatar dessa kryp. Vi varnar även er som inte är lättskrämda.
1
Hoppande spindel, och ännu värre, den finns över hela världen. Denna åttabenta gymnast kan hoppa upp i luften upp till 50 gånger sin egen höjd att kasta, ninja-liknande, på dess olyckliga offer.
2
Afrikas babian tarantula har ganska mycket allt du inte vill hitta i en spindel: en tjock, hårig kropp, ett par mäktiga svarta huggtänder, ett giftigt bett, en behornad torso, och - sist men inte minst - åtta klibbiga fötter som gör det möjligt att krypa upp ditt fönster.
3
Krabbspindel i södra Asien är lika charmigt som det låter. Inte nöjer sig med att bara se ut lite som en hög med avföring, denna spindel luktar faktiskt avföring, också. En lat klump av en jägare, kan detta illavarslande utseende karl ligga orörlig i flera timmar, i hopp om att locka till sig insekter med sin stickande lukt.
4
Kamelspindelns mäktiga käkar gör den till ett fruktansvärt rovdjur i öknarna i Mellanöstern, USA och Mexiko. Denna genuint skrämmande spindel kommer ut för att jaga när solen går ner, kan nå hastigheter på upp till 10 km / h och använder dessa käkar för att mosa upp små reptiler och fåglar
5
Denna kamouflerade mördare ligger gömd i södra Afrikas sand och sitt gift resulterar i blodkärlen öppna och vävnads går sönder. Lyckligtvis har det inte förekommit några validerade fall av det bitande människor - ännu.
6
Zebraspindel tillhör spindeldjurens S.W.A.T. enhet. I stället för att snurra en bana, väver den ett slags silke bungeerep som är används för att lansera sig själv väggar och träd för att göra bakhåll på sitt byte.
7
Det blir inte mycket konstigare och skrämmande i utseende än det passande namnet mördarspindel - den långhalsade kannibalen med 8 ben. Mördaren lever på andra spindlar i Madagaskar, Sydafrika och Australien. Hur? Den petar på andra spindelväver med sina tångliknande ben, lockar den ut bytet och attackerar med sina stora käkar.
8
Australiens version av den svarta änkan - Redbackspindel har ett giftigt bett som kan orsaka ångest, kräkningar och intensiva svettningar hos människor. Beräknande, kan redback faktiskt styra hur mycket gift som det sprutar och beroende påmängd, kan döda en person. Du har blivit varnad.
9
Goliatspindel den tyngsta av alla spindlar, medan benen kan nå en spännvidd på 30cm. Denna galning men långt ifrån söta spindel i sydamerikanska regnskogar, och dess vapen innefattar ett par giftiga huggtänder och piercing.
10
Trapdoor spider - bygger fällor och hålor med silke-fodrade väggar och en dold ingång.
11
Atrax robustus slår bort konkurrens för att förtjäna titeln "Australiens farligaste spindel" och den har sina piercinghuggtänder - vilket kan penetrera tånaglar
12
Den bruna enstöring rankas som en av de mest fruktade arachnids i USA. Liten och genomskinlig kommer den fram obemärkt.
13
Svarta Änkan - Världens mest befarade spindel - Hennes bett är 15 gånger mer giftigt än en skallerorms och kan döda spädbarn och äldre med ett enda bett.
14
En nyp från den brasilianska vandrande spindeln bär ett hård straff. Denna bad boys gift kan vara dödligt inom ett par timmar, det förstör en persons nervsystem och orsakar hjärt- och lungproblem.
15
Monsterspindeln med ett ansikte som liknar orcs från sagan om ringen. Vanlig i tropiska och subtropiska områden utgör detta glosögda rovdjur känt för djävulska expanderbara nät som den kastar över huvudet på olyckliga passerande byten.
16
Denna spindeln är en talangfull nätvävare, spinner stora klibbiga strukturer som kan vara upp till tre fot eller mer - stora nog att snärja en liten fågel. Ni känner igen utseendet från Zelda - Ocarina of time där man möter spindlar som liknar denna.
17
Vanlig spindel lver hela världen. Skrämmande för alla med minsta fobin. Den konstateras gömma sig i mörkret, fuktiga platser över hela världen.
18
Happy smile face - Ser inte speciellt farlig ut men den glada munnen ska skrämma sina fiender.
19
Tigerspindeln - Den lurar i träden i Sri Lanka och har fått sitt namn från sina särskiljande ränder.
20
Gradungulidae - Inte bara extra långa klor och fruktansvärt muskulösa ben. De har två uppsättningar av lungor. Varför? Vem bryr sig? Spring!
21
Spottspindeln behöver inga nät- Precis som namnet spottar den sina fiender i ansiktet och de paralyseras av spottet.
22
Möt tarantulas lilla men knappast mindre hotfullt-snygga kusin, gran-mossa-spindeln
23
Med benspännvidd som kan sträcka sig över en tallrik, är den gigantiska jägaren planetens största spindel. Denna skrämmande koloss är vanligt förekommande i Australien, och när den får syn på sin middag, jagar den krabb-liknande. Lyckligtvis, när den spionerar människor, tenderar den att vända huvudet i den andra riktningen.
24
Mus-spindel. Låt dig inte luras av namnet. Inte bara kan den musen ska akta sig. Det är också en mycket slingrande underjordisk jägare som ger sig på människor.
25
Vargspindeln - tyvärr finns den över hela världen - den är en smidig löpare som använder brute force för att ta ner sina byten.

Dela artikeln

Dela på Twitter