Stäng

Nöje

Mammans iPhone blev låst i 48 år efter hennes barn tryckt fel kod för många gånger

Glöm för tusan inte bort din kod till telefonen, för annars kan det sluta riktigt illa!

Om du trycker fel kod på din iPhone för många gånger, så kommer telefonen att låsas en bestämd tid. Detta för att undvika att någon försöker bryta sig in i din telefon. 

Denna funktion är riktigt smart men den kan också leda till en hel del negativa upplevelser, speciellt om du har barn!

En två årig pojke från Shanghai lekte med sin mammas telefon och tryckte in fel kod om och om igen, till slut hade mammans telefon låst sig i 25 miljoner minuter, vilket motsvarar 48 år!!

 

Enligt mamman så hade hon lämnat telefonen hos sin son för att han skulle få kolla på barnprogram, medans hon sysslade med annat i hemmet. 

Men när hon kom tillbaka fick hon sin livs chock, telefonen var låst i 25 miljoner minuter..

"Jag kan inte vänta i mer än 40 år. Om 40 år kommer jag antagligen inte ens kunna prata"

 

Den förvirrade mamman tog då med sig sin telefon till en Apple butik i Shanghai, där dom berättade för mamman att hon var tvungen att fabriksåterställa telefonen. Vilket innebar att all hennes data skulle raderas. 

Serviceteknikern på butiken berättade för mamman att det inte var första gången någon hade kommit in med en låst telefon, han minns att ett man hade kommit in i butiken med en telefon som hade blivit låst i 80 år.

Varför Apple ens har gjort det möjligt att låsa telefonen så här länge är helt ofattbart, så har du barn hemma så var försiktig annars kanske du måste fabriksåterställa din telefon!

Se även: 9 EXEMPEL PÅ HUR DINA EMOJIS FÖRÄNDRAS PÅ ANDRA TELEFONER

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter