Stäng

Nyheter

Ludvig har varit spårlöst försvunnen i 11 månader - nu har polisen hittat hans väska

24 år gamla Ludvig Iresund har varit försvunnen sedan 24:e Juli 2017, polisen och frivilliga har sökt i månader utan att ha hittat något, tills nu!
Se videon nedan

Ludvig Iresund, 24 år i från Kalix, har varit försvunnen sen den 24:e juli, han hade då varit i kontakt med sin arbetsplats "Norrbottens Media" och detta är sista gången någon hört nått från Ludvig. 

Nu lite drygt 11 månader efter försvinnandet är 24-åriga Ludvig fortfarande borta och polisen vädjar om all hjälp dom kan få i sökandet. Både polis och frivilliga i från gruppen "Missing People" har varit ute och letat efter Ludvig. Det sista spåret som hittades var en svart herrcykel, tills nu. 

Nu uppger polisen att dom har hittat en ryggsäck, som dom tror tillhör Ludvig. Ryggsäcken ska inte ha hittats på samma plats som cykeln och polisen har i veckan vart ute och sökt i närområdet där väskan hittades. 

Bild: Privat

- Igår sökte vi området med hund och även helikopter, idag har vi haft flera hundpatruller på plats i närområdet och vi har inte gjort några fynd. Vi kommer fortsätta söka också imorgon och så får vi se hur vi gör på onsdag, säger Kristina Sjöström till Nyheter24

Bild: Privat

I nuläget så misstänkar Polisen inget brott, men dom utesluter ingenting. Det är fotfarande oklart vad som har hänt den 24-åriga Ludvig Iresund från Kalix. 

Har du några tips som kan leda till att Ludvig upphittas? Då skall du ta kontakt med polisen på telefonnummeret 114 14.

Bild: Privat

 FAKTA om 24-åringen

Namn: Ludvig Iresund

Kalixbon Ludvig Iresund har varit försvunnen sedan den 24 Juli

Han är 24 år gammal och 185cm lång och väger mellan 70-75 kilo. Han har brunt, halvlångt hår och helskägg. Han brukar klä sig i lediga "pösiga" kläder, gymnastikskor och brukar oftast ha mössa på sig. 

En svart herrcykel av märket Sjösala tillhörande Ludvig hittades lördagen den 28 Juli intill E4 nära Karlsborgs Skjutbana. 

Alla tips hänvisas till Polisen på nummer 114 14

Se till att dela med dig av denna artikel med alla dina vänner, varje delning kan göra skillnad i upphittandet av 24-åriga Ludvig!

Källa: Kuriren.nu - NSD, samt vänner.

Dela artikeln

Dela på Twitter