Stäng

Nöje

Linda Thelenius f.d Rosing har ett nytt liv med ny karriär

Linda Rosing skapade rubrik på rubrik tidigare men nu har hon landat och har en ny karriär.

Linda Thelenius, tidigare känd som Linda Rosing, slog igenom i dokusåpan ”Big Brother” år 2003. Därefter figurerade hon ofta i offentligheten men valde efter många turer att hålla en låg profil och hålla sig ifrån rampljuset.

Nu är Linda Thelenius tillbaka, 44 år gammal och har en ny karriär som artist i eurodiscobandet Basic Element. Bandet hade stora framgångar under 90-talet med hits som ”The promise man” och ”The ride”. 

Peter Thelenius, 44, som är gift med Linda Rosing är grundare av bandet Basic Element och har fått henne att gå med i gruppen. 

Stockhouse.se Peter Thelenius, Linda Thelenius (fd Rosing) Jonas Wesslander.

2015 uppträdde Basic Element på Pridefestivalen och hennes maken uppmuntade henne att gästa spelningen eftersom hon har många gayfans sedan tidigare. 

Spelningen gick jättebra och Linda som kunde ta publiken fck mersmak för artistlivet. Bandet turnerar i hela Europa och Linda är nu en fast bandmedlem. 

Linda Thelenius upplever att den svenska publiken kan ha fördomar mot henne på grund av hennes bakgrund som skandalomsusad dokusåpastjärna. Dock efter konserterna brukar den skeptiska inställningen ofta vara som bortblåst.

Dela artikeln

Dela på Twitter