Stäng

Givande

Jocke & Jonna är de mest utsatta i Svensk historia enligt Polisen

Joakim Lundell har varit i kontakt med Polisen och de har sagt att youtubeparet Jocke & Jonna är de absolut mest brottsutsatta i Svensk historia

Joakim Lundell har varit i kontakt med Polisen, Jocke och Jonna är Sveriges absolut mest utsatta personerna i Svensk historia just nu, det är dags att det får ett stopp!

Joakim skriver på sin Facebook:

Fick just reda på via samtal med polisen att när man räknar ihop allting så är vi dom mest brottsutsatta personerna i Svensk Historia om man räknar ANTALET brott, Så vinkla inte om detta nu! Förstår ni hur sjukt det är?

Men skönt att veta polisen förstår mina hot jag gjort i ren panik, även om det aldrig är rätt med hot! Så förstår dom verkligen varför jag gjort det! Så nu slipper ni ha åsikter om att jag hotat nån för litar mer på Polisens åsikter och expertis än avundsjuka hatare!

Men polisen har lovat göra ALLT för att bevisa vad dessa personer gjort så det kan åtalas och få en fällande dom emot dom! Samt att polisen vill bli informerade av oss Youtubers så dom kan lära sig sociala medier mer för att kunna hjälpa oss vid brott!!

Tycker vissa som följer oss kanske ska börja se allvaret i det vi blir utsatta för istället för att skämta bort det som hat, detta är psykisk misshandel, förtal och våld emot oss dagligen!
Och detta är inte på nätet vi kan blunda för utan i hemmet dagligen, fysiskt i verkligen, på internet, ja överallt!!!

Och droppen blev igår när nån TROTS allt som hänt sköt Airsoft gevär emot våran hund! ÄNTLIGEN händer det något bra och Sverige börjar reagera! ❤????????

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter