Stäng

Nöje

Joakim och Jonna hus visar sig vara värsta madrömmen

Joakim och Jonna Lundell har precis köpt deras drömhus och de har fått reda på att de äntligen ska bli föräldrar, men nu kommer kallduschen, Huset de köpt har visat sig ha massor med fel!

Tänk att få reda på att de dyra hus man precis köpt är felbyggt. Det är just vad Joakim och Jonna Lundell får erfara när de precis köpt deras första riktiga hus tillsammans. 

Lägg då på att de väntar barn och ska hantera denna stress att deras badrum är täckt med svartmöggel, något ingen människa mår bra att exponeras först, särskilt inte gravida.

Youtube

Men saker har verkligen inte blivit som planerat och paret har nu planer på att häva sitt köp, dels för att mögglet som hittats i badrum, vattenläcka i tvättstuga samt att husets kamin saknar isolerin, vilket gör att värmen går rakt upp i taket något som kan göra att hela kåken kan brinna ner! 

Jocke och Jonna har självklart varit i kontakt med säljaren och krävt ersättning för de fel som uppkommit. Ord stod först mot ord och säljaren menade att inget fel hade begåtts. Jocke och Jonna hotade därför med stämning. Något som alla varit i en tvist vet kan ta tid, pengar och stress. 

Nyheter 24

Någon besiktningsman anlitade inte paret innan köpet något som Lundells ångrar bittert att de inte la pengar på.  Något som kanske hade varit på sin plats då de inte har någon huserfarenhet sedan tidgare, men förhoppningsvis kanske parets tittare lär sig av deras misstag.

Fortsättning följer som alltid i Youtubernas värld..

 

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter