Stäng

Esport

Han är först i världen att ha fångat ALLA Pokémons - gissa hur han firade?

Han tappade 4 kilo i jakten på alla Pokémons - och firade kungligt!
Det var förmodligen bara en tidsfråga tills någon skulle ha fångat alla Pokémons i Pokémon GO. Och nu har det alltså hänt.
Någon har faktiskt, på riktigt, catched 'em all!Nick Johnson, 28 år från Brooklyn, har lyckats med uppgiften som vi alla ville vara först med. Han har fångat varenda en av alla Pokémons som finns tillgängliga i hans land. Han berättar för BuzzFeed att han promenerade ungefär 13 kilometer per dag i två veckor för att klara av det. 

Under den tiden har han kommit upp till level 31, fångat 4629 Pokémons (varav 609 var Pidgeys), kläckt 303 ägg, promenerat ungefär 153 kilometer och tappat 4 kilo. Och ja, han har ett jobb. 


Majoriteten av alla Pokémons fångade han i New York, med undantag för två - Dratini och Polygon - som han åkte ända till New Jersey med tåg och taxi för att få tag på.
– Jag tog tåget dit för att en kompis sa att de fanns där. När jag kom till tågstationen så hade jag ingen aning om vart jag skulle, så jag bokade en taxi och lät honom köra runt mig tills jag hittade dem. Sedan åkte jag hem igen, säger han.


Om man varit så otroligt passionerad över att lyckas med ett visst mål, så lär man antagligen fira det rejält när man lyckats - eller hur? Nåja, det visar sig att alla har olika syn på vad som är ett bra firande. 
– När jag hade tagit den sista och insåg att jag hade fångat alla, att jag var klar... Jag åkte hem, kramade om mina två hundar och somnade. Det var det enda viktiga just då!


Dela artikeln

Dela på Twitter