Stäng

Nöje

Det verkliga syftet med den här delen av ätpinnarna är helt otroligt

Livet slutar aldrig att förvåna oss..

Om du som jag är ett fan av asiatisk mat så är chansen stor att du någon gång använt ätpinnar istället för vanliga bestick. I Asien är det en självklarhet att använda sig utav pinnar istället för gafflar och knivar och du brukar ofta få med dig engångspinnar hem när du beställer mat.. 

Dom brukar se ut ungefär så här. 

Bild: DesigmonaDollar

Vanligtvis så brukar man bara bryta av pinnarna på mitten och börja äta sin mat, men detta är inte rätt.. Du ser den där lilla träbiten som sitter längst upp på pinnarna? Har du inte undrat varför den finns där? Det är faktiskt utav en rejält smart anledning den existerar.. 

Vi har spenderat många vakna nätter och undrat vad syftet med denna lilla träbit är.. Och äntligen så har vi fått reda på varför den existerar! Ta en titt på bilden nedan så kommer du få svaret på frågan du ställt dig i en evighet!

Bild: Viralthread
Bild: Twitter

Vem hade trott att den där lilla träbiten skulle vara användbar? Man ska alltså bryta av den innan man knäcker isär sina ätpinnar.. För då har du nämligen en liten hållare för dina pinnar, så att dom inte behöver ligga på bordet! 

Detta ger dig tid till att lägga i från dig pinnarna för att njuta av din dryck, ja du kan göra i princip vad du vill utan att dina ätpinnar blir smutsiga! Smart va! 

Där har vi en mindre sak att grubbla över.. 

Kom ihåg att dessa träbitar endast finns på engångs pinnarna, om man vill slå på stort så finns det en mängd olika mer lyxigare varianter på "pinn-hållare" att köpa. 

Bild: wikimedia Commons
Bild: wikimedia Commons

Se även: 20 PERSONER SOM VERKLIGEN INTE KAN LAGA MAT

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter