Stäng

Nöje

Antagligen den häftigaste musikvideon du någonsin kommer att se

Bandet "The Academic" använder sig utav en riktigt speciell teknik för att spela in sin musikvideo på ett underligt sätt. Detta måste vara den coolaste musikvideon någonsin!

Förr i tiden kollade man på musikvideos hela tiden, det var en gång i tiden när MTV faktiskt spelade upp musik och inte bara massa reality serier.. 

Men nu för tiden är det inte lika vanligt att band gör videos till sina låtar, något som nästan var en självklarhet förr.. Det kanske tar för mycket tid eller kostar för mycket pengar att lägga sina resurser på att spela in en musikvideo. 

Men efter att ha sett denna musikvideo kan vi lätt säga att man inte behöver mycket pengar för att göra en riktigt cool musikvideo.. 

Bandet "The Academic" valde att spela in sin musikvideo via en livespelning på Facebook och med hjälp utav en jäkla massa kreativitet. 

Dom använder sig nämligen av den lilla fördröjningen som uppstår när man "livesänder" på Facebook för att skapa något helt unikt.. Du måste bara se denna musikvideo! Det är antagligen den mest genialiska vi sett hittils!

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Se även: EMINEM'S DOTTER, SOM HAN BRUKADE RAPPA OM ÄR NU 21 ÅR OCH EN RIKTIGT SNYGGING!

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter