Stäng

Nöje

23 tips för att se mer stylish ut - utan någon som helst ansträngning!

Ingen tid, lust eller energi att lägga på outfits - men ändå sugen på att se riktigt jäkla fashion ut? Den här listan kommer bli din nya bibel!
1
Bästa tipset, alltid, oavsett: planera din outfit morgonen innan. Om du har lite extra tid över, eller har svårt att sova: lägg fram det kvällen innan också! Det gör en sjuk skillnad att vakna till en färdig outfit!
2
Om du inte har någon specifik uniform på jobbet - skapa en. Om du alltid har samma regler för kläder på jobbet, kommer allt bli mycket enklare att välja (och du kommer känna dig rejält mycket piffigare när du är ledig och har *resten* av alla dina snygga kläder att välja mellan)!
3
Välj skrynkelfria tyger. Bomull, ull, sammet, lycra, nylon, polyester och jeans är exempel på tyger som du inte behöver bry dig om att stryka eller hänga på något särskilt sätt. Bara dra ut ur garderoben och slänga på sig! Mönstrat och printat kan också hjälpa till att dölja en försovning.
4
Lägg undan de kläder du inte kan använda den här säsongen. Till exempel, lägg undan de tjocka stickade tröjorna och de fodrade tightsen - för de kommer du inte ha på dig mitt i sommaren ändå. Och tvärtom på vintern; lägg undan de tunna linnena och minikjolarna etc. Då blir det lättare att se vad som finns, samt att välja rätt för dagen!
5
Kolla alltid vädret för dagen innen du klär på dig! Var säker på att du klär dig för rätt väder. Det finns få saker som är jobbigare än att gå ut i en tjock bomullsskjorta i 25 plusgrader - eller sandaler och kjol i spöregn. Dessutom kommer du se ut som att du har ditt shit together om du är klädd efter vädret.
6
Ett stort smycke som tar mycket plats kan förändra en hel outfit på nolltid. En vit t-shirt VS. en vit t-shirt med ett gigantiskt silversmycke över, gör en väldigt stor skillnad - utan minsta ansträngning! Använd som sista-minuten-knep i alla situationer, det kan aldrig bli fel.
7
Häng jackan eller tjocktröjan över axlarna istället för att trä den på dig, så ser du direkt mycket coolare och mer avslappnad ut. Vetenskapligt bevisat, typ.
8
Skaffa accessoarer till dina accessoarer. Små färgglada pälsbollar att hänga på väskan, till exempel, gör en enorm skillnad. Se bara till att det inte är äkta päls!
9
Bralettes och busts. De är söta, de är sjukt bekväma, och du behöver inte oroa dig för att BHn eller BH-banden ska synas under din tröja - för det är bara snyggt. Dessutom kan även vi med lite större hylla använda dem!
10
Slut på idéer? Kör monokromt med en enda färg. Det kan inte gå fel med helvitt, helsvart eller helblått. Så minimalistiskt!
11
Smycka ut dina gamla väskor och grejor med pins och patches. Pins är bättre för dig som ändrar dig mycket, eller vill förändra ofta. Patches är mer "committed". Alltid snyggt och personligt dock!
12
Bred halsduk + brett skärp = kärlek. Du förändrar en hel outfit, ser sjukt stylish ut - men behöver knappt lägga ner någon tid eller energi på det alls.
13
Använd dina gamla stickade plagg från 2-3 år sen och klipp ner till sköna benvärmare - som inte sticks eller kostar några pengar! Supersnyggt i ett par stövlar!
14
Har du en löst sittande topp, men vill inte se baggy eller bulkig ut? Stoppa in den i byxorna. Det gamla tricket ger omedelbart en schysstare figur och ett mer stylish uttryck.
15
Det finns mer än bara ett sätt att använda ett skärp på! Prova dig fram med stora skjortor, stickade tröjor, klänningar, tunikor, jackor... Du kommer märka vilken skillnad det gör med olika knyttekniker!
16
Har du en underdel med hög midja? Knyt in tröjan i den på detta vis. Galet snyggt, och ger dig dessutom en mer markerad midja.
17
Osäker på vädret? Säkra dig med lager-på-lager-stilen. Då kan du alltid ta av dig eller klä på dig beroende på hur vädret skiftar.
18
Är du på bra humör? Känner du dig lite vågad? Kombinera två eller tre olika tryck i en och samma outfit. Det känns enklare att bära upp om de går i samma färgskala, men låt inga regler hindra dig - go wild!
19
Hotta upp din gamla mössa med ett stort smycke. Oftast kan två bortglömda eller trasiga accessoarer förvandlas till en ny favorit.
20
Gör en monokrom outfit mer speciell med hjälp av kroppssmycken. De ser tuffa ut, och de snyggar till vilken stil som helst på två sekunder!
21
Varför byta om från mjukisbyxorna? Använd ett par med lite snävare passform och använd dem som du skulle använt ett par jeans. Fördel: sjukt snyggt till jeansskjorta. Avslappnat, galet skönt och redo för vad som helst!

Dela artikeln

Dela på Twitter