Stäng

Nöje

13 kändisar som började karriären med riktigt oväntade jobb!

Livet har inte alltid varit strålkastarljus, stora hus och lyxiga drinkar. Alla har börjat någonstans!
1
Brad Pitt. Jobbade på flyttfirma och hade den klassiska titeln "flyttgubbe" innan han gav sig in på skådislinjen.
2
Jay Z ska ha börjat på tyngre, mer olagliga nivåer innan han kunde leva på sin musik. Han var nämligen knarklangare i flera år innan.
3
Jennifer Aniston. Innan hon slog igenom så slet hon med att vara telefonförsäljare.
4
Peter Jihde - med kanske det minst oväntade jobbet innan vi lärde känna honom: reseledare (såklart!)
5
Johnny Depp. Innan han blev känd så gjorde han något riktigt oväntat - han sålde pennor. Och enligt honom själv var han riktigt dålig på det också.
6
Kanye West var bara en vanlig dödlig människa innan han blev stor - han jobbade som butikssäljare för klädkedjan GAP.
7
Lasse Kronér. Göteborgaren som brukade vara postgubbe innan TV hittade honom.
8
Linda Bengtzing slet som barnflicka till olika familjer på Östermalm i Stockholm innan hon tog steget och satsade på musiken.
9
Madonna - inte bara en kändis, utan något av en ikon. Kan du tänka dig henne i förkläde och hatt vid en korvvagn, säljandes donuts? Enligt uppgift fick hon sparken för att hon sprutade frosting på kunderna.
10
Måns Zelmerlöw. Nu inte bara känd i Sverige utan i hela världen. Han började dock väldigt ödmjukt innan han chansade på sin stora röst - han var nämligen städare innan.
11
Mikael Persbrandt, som nu för tiden ses som något av en ikon för arga män som gör vad fan de vill, var något så otippat som balettdansare i grunden. Och han säger själv att han är "fucking bra på det" också.
12
Pink - tuffa bruden som inte tar någon skit. Någonstans har hon nog lärt sig att skaffa hårdare hud, och våran gissning ligger på hennes gamla jobb - på McDonalds och Pizza Hut.
13
BONUS: Visste du att Victoria Beckham fick betalt för att vara utklädd till spermie och åka runt på rullskridskor en gång i tiden? Det var i ett sexualkunskapsprogram på brittisk TV där hon ställde upp på det.

Dela artikeln

Dela på Twitter