Stäng

Nöje

12 bilder du kommer känna igen om du hatar sol och värme!

Eftersom vi bor i Sverige är det nästan olagligt att inte gilla den här sommarvärmen. Men vi förstår dig - vi håller oss också inomhus!
1
När du vaknar av solen. Jättevarm, klibbig, kvavt och äckligt. Dö, solen, dö!
2
När du vill vara inomhus - men det är sol. Så du måste gå ut pga dåligt samvete, för att du vet att det kommer vara mörkt och kallt och jävligt snart igen.
3
När någon klagar på att du sitter inomhus. Om du fick en krona varje gång någon sa "men va, ska du sitta inne i det här fina vädret?" - så skulle du vara rik. Mycket rik.
4
När väder-appen lovade regn - men det är strålande sol istället. Svek, kallas det.
5
När din kompis föreslår att ni kan "hänga i solen". Jaaa vad härligt att ligga på en varm filt och på riktigt SMÄLTA BORT av värme.
6
Alla jävla insekter! Det är ju fan myror och spindlar överallt. ÖVERALLT. Och myggor, flugor, getingar och andra flygande äckel.
7
När du måste ta dig någonstans via kollektivtrafiken. Och alla står i en klump och svettas på varandra. Och bussen har ingen AC och ni fastnar i en kö. Gaaahhh!
8
När någon föreslår att ni ska sola. Alltså, varför? Det är tråkigt, alldeles för varmt och helt idiotiskt. Och du kan inte se något på telefonen för att det är för ljust.
9
När alla alltid måste äta utomhus. Varför är det så förbjudet att sitta inomhus och äta? Mycket mer bekvämt, mycket svalare, mycket bättre!
10
Och det här med picknick? Så himla korkat. Finns inga glas? Bestick? Man sitter på en filt och ska försöka äta något med händerna utan att få mat överallt? Och det finns ingen toalett heller. Och allt är bara sämst.
11
När ingen förstår din smärta. Och alla tycker du är konstig som inte älskar sol och värme som exakt alla andra i världen.
12
Men håll ut – snart är det höst igen!

Dela artikeln

Dela på Twitter