Stäng

Nöje

10 av de mest idiotiska sakerna rika köpt - bara för att de kan!

Här är 10 saker bara miljonärer och miljardärer någonsin skulle spenderat pengar på, helt absurda saker som ingen vanlig människa någonsin skulle ha tanken på att köpa :O

Åh vad underbart att bli rik, nu kan jag leva utan att bry mig om att behöva jobba tänker du.. Mjo, det är ju förvisso sant. Men tydligen så får man också ett otroligt sug efter att köpa massor med extremt sjuka och onödiga saker när man är rik.. 

Lite längre ner i inlägget kommer du att få se 10 av dom sjukaste sakerna rika personer har köpt bara för att dom kan.. Helt och hållet onödiga saker som är överdrivt dyrt, dessa saker vill dom sedan använda för att visa att dom har mycket pengar dom kan göra sig av med utan att bry sig.. Vi tycker det är extremt konstigt att  folk beter sig på detta sättet, men det är ju deras pengar så dom får ju göra exakt vad dom vill.. 

Men det finns ju garanterat bättre saker du kan spendera dina pengar på än toalettpapper i guld.. 

Även om pengar inte kan köpa dig lycka, så kan du helt klart köpa dig saker som kan göra dig glad för stunden. Det är helt bisarrt att se vad folk har köpt för helt hysteriska summor med pengar, när man som vanlig svensson är nöjd med tacos på fredag. För dom rika finns det dock ingen gräns på hysterin, dom kan köpa i princip vad dom vill. Och om inte den prylen dom vill ha existerar, så kan du ge dig tusan på att någon kommer att skapa den bara för att.. 

Se för dig själv i klippet nedan.. 

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Missa inte: HÄR ÄR LISTAN ÖVER DE 10 DYRASTE SAKERNA I VÄRLDEN

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter