Stäng

Givande

Viktors helt otroliga motivation - han vann Biggest Loser och tappade 78 kilo

En solklar segrare av programmet!

Viktor vann Biggest Loser och han var en solklar vinnare, såhär sa han efter vinsten:

– Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful, säger de lycklige vinnaren till Aftonbladet. 
 

De flesta vet att det krävs hård träning och en ordentlig kosthållning för att gå ner i vikt. Men finns det en riktigt stark vilja i grunden så kommer man långt. 25-årige Viktor chockade sin tränare när han lyckats tappa 79 KILO!

Han mår mycket bättre efter sin medverkan i programmet och innan han klev in i huset vägde han 167,8 kilo och var väldigt osäker på sig själv. Ut ur huset kommer en självsäker kille som bara väger 88 kilo.

– Det känns helt underbart. Jag slet verkligen från början till slut. Det var ingen dans på rosor hela tiden. Ibland kanske man inte gick ner så mycket varje vecka och det tog hårt på den mentala biten och man trodde att man inte jobbade på tillräckligt hårt fast man gjorde det, säger han till Aftonbladet.

Den hårda träningen och dieten som Viktor klarat sig igenom har gett honom 250 000 kronor, men framförallt en helt ny kropp och en bra självkänsla.


– Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful, berättar han för Aftonbladet.

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Dela artikeln

Dela på Twitter