Stäng

Nöje

Tappa 10 kg på två veckor med ägg dieten

Om man vill förlora vikt snabbt tror många att man måste träna, men så är oftast inte fallet. Faktum är att maten styr 95% av hur mycket du går upp eller ner. Så att välja en diet som passar rätt kanske är det bästa sättet för många..

Nu efter julen är det många som börjar en diet för att komma i form, folk som tränar brukar kalla denna period för "deff-perioden" vilket helt enkelt går ut på att gå ner så mycket fett så möjligt över en period. För att få den där perfekta kroppen inför sommaren.

Att träna är något som är bra för både kroppen och sinnet, men träningen påverkar inte vikten så mycket som man kan tro. Visst är det bra att vara ute och jogga och det hjälper definitivt till om man vill förlora fett, men då gäller det att man håller koll på vad man äter. 

Bild: Pixabay

Att träna och sedan slänga i sig massa extra kalorier i form av läsk, snacks eller annan mat förstör ju hela poängen med att vara ute och springa. Åtminstone om ditt mål är att gå ner i vikt!

Självklart behöver du äta mycket, speciellt proteiner om du vill bygga muskler. Men om du bara vill gå ner i vikt så ska du istället satsa på att hålla koll på vad du äter!

Bild: Youtube

Det finns massor av dieter man kan testa, att gå på diet fungerar för en del, vissa avskyr det. Det gäller helt enkelt att balansera kosten och träningen till något som passar sig själv bäst.

I klippet nedan får du tips på en "Ägg-Diet" som passar utmärkt för dig som verkligen älskar ägg, det kan vara värt ett försök! Med lite vilja och motivation kan du nå dina mål! 

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Se även: 16 OTROLIGA FÖRE OCH EFTER BILDER PÅ VIKTMINSKNINGAR - DU KAN KNAPPT TRO ATT DET ÄR SAMMA PERSON

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter