Stäng

Nyheter

Tänk om din 2-åring kom hem från förskolan med vaxade ögonbryn - det hände Alyssas dotter!

En dagisfröken tog sig rätten att vaxa en 2 årings ögonbryn i Washington Usa och hon var inte den första....

Alla som har vaxat något på sin kropp vet hur ont det gör, att det svider och speciellt om det man vaxar sitter i ansiktet. Så man kan bara tänka sig hur chockad och hur ont det gjorde på den flickan som fick sina ögonbryn vaxade på sin försola. 

Alyssas dotter är 2 år och hon lämnade sin dotter på förskolan som vanligt. Men när hon skulle hämtade flickan märkte hon att dottern hade en rodnad mellan ögonbrynen. Till en början trodde hon att det var ett skrapsår men snart kunde hon se att huden var röd för att den blivit vaxad.

Mamman skyndade att kontakta förskolan för att få en förklaring men enligt Alyssa kom de bara med massa ursäkter. Därefter tog hon även kontakt med förskolans personal som hon trodde var ansvarig för att vaxa ögonbrynen på flickan. Men denne bara skrattade och tog det inte på allvar. 

Mamman skrev då ett öppet inlägg på Facebook "Jag är mamma. Ingenting sånt här borde någonsin hända och de hade ingen rätt att göra så här med min dotter". 

Nyheter 24

I kommentarsfältet har det framkommit att ett till barn på samma förskola också fått sina ögonbryn vaxade.

Efter inlägget på Facebook har förskolan meddelat i ett uttalande att de tar nu anklagelserna på allvar och undersöker vad som hänt. Alyssa är dock fortfarande arg.

"Jag födde min dotter och älskar hela henne och de här så kallade kvinnorna försökte korrigera hennes utseende. De ska inte komma undan med det ", skriver hon.

Inlägget har fått stor spridning i sociala medier och massor med reaktioner och kommentarer. Flera personer menar att Alyssa borde stämma förskolan då det faktiskt gjort barnet illa i onödan. 

Ibland kan Facebook vara bra, då den lille människan får göra sin röst hörd och därmed kan påverka, men sorgligt att det hände och att de inte lyssande på henne i första skedet. 

Källa Expressen

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter