Stäng

Nyheter

Stadsminister Stefan Löfven kritiseras efter bild om invandring

Stadsministern får nu stenhård kritik efter en bild han laddat upp på sin Facebook sida under måndagen, på bilden kunde man läsa ett citat från Löfven som kritiserade invandringen.
Bild: Nyheter24.se

På måndag laddade Stefan Löfven upp en bild på sin egen Facebook sida, på bilden kunde man se ett citat från Löfven och på sidan om en bild där han stod med dyster blick och armarna i kors. 

"Det är orimligt att det kommer tusentals personer till Sverige varje år för att göra jobb som arbetslösa i Sverige kan utföra”, stod det på bilden.

Se videon nedan

Det är själva texten som nu fått väldigt mycket kritik, både av partivänner i kommentarerna men också av andra partiledare som visat sitt missnöje på Twitter. 

Flera personer anklagar stadsministern för att ha "stulit" Sverige Demokraternas politik, flera är förvånade över att Socialdemokraternas partiledare går ut med ett sådant uttalande. Då partiet varit mycket välkommande till invandringen tidigare. 

Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt kritiserar statsministern på Twitter - Bild: Skärmdump

”Jag blir både arg och förtvivlad när jag läser detta. Hur kan detta vara samma parti som det jag växte upp med? Du Stefan och vår nuvarande regering har slagit in på ett mycket farligt spår" skriver en användare i kommentarerna på bilden, medan en annan skriver, 

”Tar dom våra jobb? Gammal nationalistisk myt! Du vill bara ragga SD-väljare på skumt sätt"

Även Centerns Ungdomsförbund var där och tyckte till.. Bild: Skärmdump

Dela artikeln

Dela på Twitter