Stäng

Nyheter

Sexskandalerna som varit i samband med OS

Vi har plockat ihop lite sexskandaler som hänt de senaste OS-tävlingarna.

OS-byn, människor från alla jordens hörn, människor runt 20-40 år gamla, ja det kanske är som upplagt för sex. Man kan ju tycka att alla ska vara så fokuserade på tävlingarna och sin prestation att de inte har tid med sex och relationer men icke sa nicke....

Kondomer i mängder

Visste du till exempel att det delas ut kondomer till idrottarna.

Inför OS i Sydney 2000 beställdes det 70 000 kondomer till OS-byn, men det räckte inte så arrangörerna fick beställa in ytterligare 20 000.

Under OS i Rio 2016 delades det ut hela 450 000 kondomer – 42 stycken per tävlande! 

Simhopplaget

Ingrid Oliveira och Giovanna Pedroso var ett medaljhopp inför finalen i synkroniserat simhopp. Men när finalen var avklarad stod Oliveira och Pedroso utanför pallen – en besvikelse för arrangörsnationen Brasilien.

Enligt brasilianska Globo hamnade lagkamraterna i ett häftigt bråk kvällen innan tävling. Då den ena av tjejerna slängt ut den andra från deras gemensamma rummedan hon hade sex med en annan OS-deltagare. 

Pedroso fick ta in på annat hotell och kommenterade det hela med – Jag har väntat i fyra år på att vara med i OS, men för henne var det viktigare att ha kul, säger Pedroso enligt Sport24.

Bordell i byn 

Josh Lakatos tävlade i skytte i OS Sydney 2000 och efter halva mästerskapet hade han och hans lagkamrater tävlat färdigt mrn Lakatos ville inte åka då han visste att desto längre tävlingarna höll på desto mer party skulle det bli så han frågade om han kunde få nyckeln till ett av husen som stod tomt. ryktet spred sig fort:

– Nästa morgon kom, jag svär, hela damlaget på 4x100 från något skandinaviskt land där de ser bra ut gåendes från huset. Efter kom killarna från vårt lag. Jag tänkte bara: ”Shit, vi såg de här tjejerna tävla kvällen före”. De följande åtta dagarna fick Lakatos lägenheter smeknamnet ”Shooters house”.

– Jag drev en bordell i OS-byn! Jag har aldrig sett så mycket sedeslöshet

Källa  ESPN Magazine, Aftonbladet

Aftonbladet

Extrema människor

Hope Solo är en amerikansk fotbollspelare från USA och beskrev 2012 OS sexet med: 

 – Idrottare är extrema människor. När de tränar fokuserar de enbart på det. När de ska dricka alkohol blir det inte en drink, utan 20. OS är en engångsupplevelse och då vill man få så många goda minnen som möjligt därifrån, oavsett om det gäller sex, festande eller prestationer på arenorna, säger Hope Solo.

– Jag har sett deltagare ha sex under bar himmel, på gräsmattor och mellan byggnader. Folk förlorar lätt hämningarna.

Källa Expressen

Dela artikeln

Dela på Twitter