Stäng

Nöje

Se 10-åriga Jonathan klockrena revanch efter att hans mamma tagit hans mobil

När Jonathan inte hade gjort alla läxor, bestämde sig mamma Mija för att beslagta hans mobiltelefon, något som
Se videon nedan

När Mija Strid kom hem och skulle dricka kaffe upptäkte hon att kaffebryggaren var spårlöst försvunnen..

På bordet hittade hon då en lapp, som visade sig vara skriven av hennes 10-åriga son, Jonathan. 

På lappen stod meddelandet "Får jag min mobil, får ni eran kaffebryggare" under texten hittade mamma Mija även en illustration som visade en mobiltelefon och en kaffekopp. 

Bildkälla: Aftonbladet / Privat

Det visade sig att Jonathan hade planerat en klockren hämnd mot sina föräldrar, efter som att dom hade tagit i från honom sin mobiltelefon.

Han erbjöd nu föräldrarna ett byte, mobilen mot kaffebryggaren. 

– Han älskar mobilen och tv-spelet. Men det har aldrig hänt förut att vi behövt ta elektroniken när han inte gjort läxan, men efter mycket tjat så tog vi sakerna tills han var klar med det han skulle göra och la undan dem, säger Mija till Nyheter24.

Jonathan visste precis vilken pryl som föräldrarna älskade mest och bestämde sig helt enkelt för att dom skulle få smaka på sin egen medicin.

Men mitt under kuppen tyckte Jonathan att hans mamma såg lite ledsen ut över att han tagit kaffebryggaren som gisslan. Så han beslöt sig för att låta mamma brygga några koppar ändå. 

– Jonathan tyckte att jag såg så ledsen ut så jag fick koka tre koppar kaffe så jag skulle klarar mig, sedan skulle han ta kaffebryggaren igen. Han hade gått runt ett varv hemma för att hitta något att ta från oss och sedan gömde han bryggaren i badrummet, eftersom han visste att vi inte skulle leta där, säger mamma Mija till Nyheter24

Hela historien slutade så klart bra och föräldrarna fick tillslut tillbaka sin kaffebryggare, samt att Jonathan fick tillbaka sin mobil när han hade gjort färdigt sina läxor. 

Bilden på Jonathans lapp blev riktigt popis online och vi kan ju förstå varför, vilken klockren kupp!

Källa: Nyheter24.se

Omslagsbild: Montage - Pixabay/Aftonbladet

Dela artikeln

Dela på Twitter