Stäng

Nöje

Scenen stormades under Eurovision Song Contest - stal mikrofonen från artisten mitt under sången

Mitt under direktsändningen till över 200 miljoner tittare så kom en man upp på scenen och kraschade Storbritanniens bidrag..

I helgen var det final i Eurovision Song Contest och mitt under sändningen så hände det som absolut inte får hända, mitt i direktsändningen som hade över 200 miljoner tittare, så hoppar en man upp på scenen och anfaller sångaren Surie för att stjäla mikrofonen.

Kort därefter tacklas mannen av säkerhetspersonal, som för mannen bort från scenen för att sedan överlämna honom till polis.

Se videon nedan

Enligt BBC ska mannen ha sagt: "Nazis of the UK media, we demand freedom", alltså ”nazister i brittisk media, vi kräver frihet”.

EBU har kommenterat händelsen på Twitter:

”EBU beklagar att en sceninvasion ägde rum under Storbritanniens nummer i Eurovision-finalen i Lissabon ikväll. Personen som är ansvarig är omhändertagen av polis”.

Detta ska inte varit första gången denna man har stormat scenen, han har nämligen gjort sig känd för att krasha ett antal tillställningar innan under namnet Jimmy Jump. Bland annat så tog han sig upp på scenen under Eurovision i Oslo år 2010. 

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Jaume "Jimmy Jump"  Marquet Cot har även gjort sig känd för att storma bland annat fotbollsmatcher och andra stora sportevenemang. 

 

Dela artikeln

Dela på Twitter