Stäng

Nöje

Precis när Khloe Kardashian ska föda avslöjas hans otrohet

Tänk dig att få reda på att din partner varit otrogen mot dig under din graviditet och du ska föda vilken dag som helst. Detta är Khloe Kardashians verklighet.
Nyheter 24

Det har precis avslöjats att Khloe Kardshians pojkvän Tristan Thompson har varit otrogen mot henne med flera olika kvinnor. 

En av Tristans snedsteg fångades av en övervakningskamera i oktober 2017 – då var Khloe gravid i tredje månaden. Thompson kysser två andra kvinnor på en nattklubb. Det var nöjessajten TMZ som kom över bilderna från en övervakningskamera. På dem ser man hur basketbollstjärnan kramar och tungkysser en kvinna på en nattklubb i Washington DC. En annan kvinna drar även ner hans huvud mot hennes byst. 

Nyheter 24

Hans senaste otrohet ska ha ägt rum i New York i helgen, där han checkade in på ett lyxhotell med en kvinna. Nyheten kom som en chock för Khloe, som har varit tillsammans med basketstjärnan Tristan sedan år 2016.

Vid fyra på torsdagsmorgonen den 12/4, amerikansk tid, födde Khloe Kardashian sitt första barn – en flicka och dottern har ännu inte ha fått ett namn. Thompsons skall ha närvarat vid förlossningen.

Detta är Khloe Kardashian och pojkvännen Tristan Thompsons första barn ihop. Men glädjen över tillskottet kommer i skymundan av den otrohetsskandal som rullats upp de senaste dagarna.

 

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter