Stäng

Givande

Mannen låser in sitt huvud i en bur varje dag för att försöka sluta röka

Det är inte lätt att sluta röka om man har rökt i flera år så sitter man oftast fast i ett beroende, så i bland får man ta till lite kreativa metoder för att lyckas..

Det är inte lätt att bli av med gamla vanor, speciellt inte när det handlar om att sluta röka. Även om vi vet att rökning orsakar cancer och skadar dig själv och personer runt om kring dig, så är det fortfarande vissa personer som fortsätter att röka.

Bild: Viralthread

Det kan handla om personer som inte bryr sig om att dom kommer att drabbas av cancer, eller helt enkelt inte kan sluta fastän dom vill. För det är ingen lätt match att sluta röka, det krävs vilja och stark motivation för att hålla sig borta från det extremt beroende framkallande nikotinet. 

Bild: Viralthread

Nu för tiden finns det nikotin tuggumi, plåster och fler hjälpmedel som kan komma in händigt när du bestämmer dig för att sluta röka. Men om inte detta fungerar kanske det är bäst att försöka sluta tvärt! En man från Turkiet lyckades inte sluta på traditionellt sätt, så han bestämde sig för att pröva en lite mer kreativ lösning.

Bild: Viralthread

Han bestämde sig nämligen för att låsa in sitt huvud i en bur varje dag, för att undvika att han ens kunde röka.. Nycklarna har han gett till sin fru, för att minska risken för att han får ett återfall och börjar röka.

Det är alltså så här man ska göra för att bli av med en 26 år lång ovana!

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Se även: HÄR ÄR 20 AV DE ABSOLUT KONSTIGASTE FRISYRERNA VI NÅGONSIN SETT

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter