Stäng

Nöje

Mannen kombinerar friterad kyckling med munk och skapar "The Donug" och nu vill alla ha en!

Är "The Donug" den bästa uppfinningen sedan glödlampan?

När det kommer till mattrender har vi sett det mesta, från cronuts till rainbow bagles och glass buritos, det finns tusentals konstiga maträtter som dyker upp då och då, vissa är här för att stanna medans några är så vidriga att vi aldrig ens skulle tänka tanken att smaka. 

Nu är det dock dags för något nytt och vi kan med gott samvete säga att vi tror att du skulle vilja testa denna!

En affärsman från Skottland har skapat en hybrid av en ringmunk och friterad kyckling som han nu kallar för "The Donug"

Bild: Mirror.uk

Och vi måste faktiskt säga att det ser riktigt gott ut! På insidan av denna munk finns kyckling, som är täckt av ett lager med cornflakes och ströbröd, som sedan friteras och toppas med valfritt tillbehör!

Skaparen Crag Carrick, berättar: "There's nothing sweet about it. All savoury. It's 98 percent chicken that has our unique and top-secret spice mix."

Bild: Mirror.uk

Visst ser det gott ut? 

Se videon nedan

Se även: SÅ GÖR DU KOKOSPANERADE CHICKEN NUGGETS UTAN FRITERING

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter