Stäng

Nöje

Logan Paul gör osmakliga saker igen - skjuter djur med elpistol

Youtubern Logan Paul har precis varit i hetluften för att ha filmat en person i Japan som tagit livet av sig. I senaste videon skjuter han djur med elpistol!

Youtubestjärnan Logan Paul, 22, har 16 miljoner prenumeranter på sin kanal och tjänade förra året hela 96 miljoner kronor på sina framgångar men han ligger hela tiden på gränsen av vad som egentligen är okej anser många. 

Han har precis varit i blåsväder med att filma en död person i självmordsskogen i Japan, han gjorde prank där han lät unga fans kyssa hans pappa och nu har han fått kritik på sin senaste video.

Nyheter 24

Logan Paul ska ha i sin senaste youtubevideo ha elchockat två döda råttor och även tagit upp en koi-fisk från sin damm för att sedan ge den hjärt och lungräddning.

Råttorna elchockade han med en pistol på balkongen till sitt 50-miljoners hem i Encino, Kalifornien. 

Logan skriker i videon – Ingen råtta kommer in i mitt hus utan att bli elchockad, skriker Logan i klippet samtidigt som hans assistent skriker "Varför?!". 

Nyheter 24

Efter videon har många kritiserat honom via Twitter bland annat. De är inte imponerad hur han behandlar djur och sättet han lockar tittare till sin kanal. 

- "Logan Paul säger att han är en förändrad man sedan han kom tillbaka till Youtube. Nu elchockar han döda råttor. Hur är det accepterat?", 

- "Råttor är söta som fan, de är rena och intelligenta. Även fast de är döda så är de värda mer än Logan Paul som tycker att det är kul att elchocka döda djur".

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter