Stäng

Givande

Killen lägger droger i hennes drink - ALLT fångades på filmen

Känner du någon som fått nåt i glaset?

Du har säkert hört talas om detta förut men vi tar det igen. 

Det är oerhört viktigt att man inte dricker något man fått från en främling och man måste även ha uppsikt över sina glas på krogen.

Detta är just på grund av att det är så vanligt att killar lägger droger i drinkarna, självklart händer det killar också men det är högst ovanligt.

Detta var något som Kristal fick erfara, men hon fick med allt på film!

Kristan Santos chillade i solen under en musikfestival i staden Escarpas do Lago, det var under en selfievideo hon spelade in som allt fångades på filmen.

En främmande man klädd i svart t-shirt och solbrillor la någonting i hennes glas, skriver The Sun.

Det hade kunnat sluta riktigt illa men som tur var sp drack hon inte av glaset eftersom det ändå var tomt. 

"Jag kan verkligen inte hålla mig så var tvungen att skriva det här. Jag gillar fester och jag gillar att dricka (ibland mycket). [...] Jag vill återigen förklara att jag inte drack av glaset då det var mot slutet av kvällen och glaset ändå var tomt". 

Videon spreds på internet när Kristals kompis Jaeda Sky publicerat den på Twitter, den delades nästan 100 000 gånger och till videon skrev hon såhär:

 "Tjejer håll hårt i era drinkar!" och att "jag kommer aldrig förstå hur en snubbe kan vara så sjukt osmidig och känna behovet av att vara ett så äckligt rovdjur". 

Kristal hade inte märkt något av händeslen föräns hon fick se klippet i efterhand - och hon säger att ingen på plats hade märkt något heller.

"var precis det här som mamma varnade mig om". 

Vi vet inte om mannen ännu är gripen.

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter