Stäng

Givande

Justin Bieber slog ner en kille på festival i helgen

Bieber verkar ofta hamna i bråk och slagsmål..

Justin Bieber var på Coachellafestivalen i Kalifornien i helgen där han bevittnade en kille som tog stryptag på en tjej, då tog Justin saken i egna händer.

Både Rihanna, Leornado DiCaprio och Kylie Jenner var på festivalen.

Enligt källor till Tmz så var Bieber på festen och stod och pratade med några vänner, då kom en kolle in coh såg en kvinna som han påstod var hans ex-flcikvän och då flippade han loss.

Enligt ögonvittnen så verkade killen vara hög på droger och betedde sig som att kvinnan var ett ex, hon var alltså ingen ex-flickvän.

Det var då Justin Bieber slog honom i ansiktet och knuffade honom bak mot väggen så kvinnan kunde ta sig därifrån.

Efter detta kastades killen ut ur festen och man såg honom då springa mot en SUV eftersom han trodde att Justin Bieber befann sig i bilen, han slog på bilen och skrek efter Justin.

Den våldsamma killen arresterades av polsen enligt källor till Tmz.

Justin Bieber var även med i ett uppmärksammat bråk år 2014, denna gången bråkade han med Orlando Bloom efter att Orlando blivit svartsjuk av att hans ex-fru hade en flört på Justin.

Orlando slog till Bieber på restaurangen som de befann sig på i Ibiza och på festen där fanns bland annat Paris Hilton, P Diddy, Lindsay Lohan och även Leornado Di Caprio.

– Det var fantastiskt. Alla stod upp och kollade som att det var en uppvisning. DiCaprio flippade ut, berättade den spanska journalisten Anastasia Skolkova, som var på plats, till tidningen Mirror. 

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter