Stäng

Givande

Första andetaget efter en lungtransplantation - hennes reaktion är helt oslagbar

Hon vaknar upp efter operationen och får ta sitt första andetag någonsin med en frisk lunga.. Vi kan knappt hålla tårarna borta efter detta känslosamma klipp!

Jennifer har lidit av lungsjukdomen Cystic Fibrosis i hela sitt liv, vilket har gjort det väldigt svårt för henne att andas normalt. 

Cystic Fibrosis är en ärflig sjukdom som påverkar dom slemproducerande körtlarna i kroppen, vilket gör att dom producerar ett tjockare slem som sedan kan medföra problem med lungorna och magen. 

I Jennifers fall så har hon haft andningsvårigheter i hela sitt liv.. I vissa fall kan dom negativa effekterna från sjukdommen förminskas genom läkemedel och träning, men om sjukdomen är för svår så måste man alltså gå igenom en transplantation.

I videon nedan får du se när Jennifer tar sitt första andetag i en helt frisk lunga, efter en framgångsrik lungtransplantation.

Familjen uppmanar alla att dela med sig av videon, för att upplysa om hur stor skillnad organdonationer verkligen kan göra för en annan människa! 

Kolla in hennes ansikte efter det första andetaget!! Helt magiskt :O

Se videon nedan
Klicka här för att stänga reklamfilmen och se videon.

Se även: VÄRLDENS FÖRSTA HUVUD TRANSPLANTATION KOMMER SKE I ÅR - ÖVER 150 DOKTORER, TEKNIKER OCH SKÖTERSKOR KRÄVS

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter