Stäng

Nyheter

Festivalbesökare fångar det fruktansvärda ögonblicket på film utan att veta om det

Två kvinnor filmade när dom hade det riktigt kul på en festival - men utan att veta om det lyckades hon även fånga när en kille spetsar hennes drink med något

Festivaler är bland det roligaste man kan gå på, det är ett ställe där människor samlas för att ha kul och lyssna på sin favoritmusik tillsammans med sina vänner. Men hur kul och säkert det än verkar vara så ska man vara väldigt försiktig med vad man dricker.. 

Bild: Youtube

Några kvinnor var på en festival i Brasilien och lyssnade på musik tillsammans, dom hade det allmänt kul och drack drinkar i den stekande solen.

En av kvinnorna, Kristal Santos bestämde sig för att spela in en liten film som hon sen kunde dela med sig av till sina vänner på Instagram. Men vad hon då inte visste var att hon fångade någonting fruktansvärt på filmen.

Efter att ha kollat på filmen, så kan man klart och tydligt se att en man i bakgrunden spetsar Kristals drink med någonting.

Nu vill Kristal varna andra kvinnor om händelsen och uppmanar alla som går på festivaler eller nattklubbar att alltid ha koll på sin drink!!

Se det läskliga ögonblicket, när mannen försöker droga henne. Som tur var så drack inte Kristal utav den spetsade drycken.. 

Se videon nedan

Dela artikeln

Dela på Twitter