Stäng

Nöje

Det tog 2 år innan familjen började ana att någonting var annorlunda med deras "hundvalp"

När valpen inte slutade att växa började familjen oroa sig om någonting var fel.. Men det skulle dröja 2 år innan familjen förstod sanningen

En familj i Kina bestämde sig för att skaffa hund och valde då att köpa vad dom då trodde var en tibetansk mastiff. Men det skulle dröja två år innan familjen verkligen förstod vad dom hade tagit med sig hem.

Så här ser en Tibetansk mastiff ut som valp. Bild: Pixabay

Under tiden "hundvalpen" bodde hos familjen så åt den ovanligt stora mängder mat och slutade inte att växa, detta var en av de första sakerna som familjen la märket till. Men det slutade inte där, efter en tid började "hundvalpen" även att gå på bakbenen..

Något som inte är speciellt vanligt hos hundar! Men för ett djur är detta vardagen, nämligen björnen. 

– Den åt en låda med frukt och två hinkar med nudlar varje dag, har Su Yun sagt till lokal media, enligt The Independent

Det visade sig att familjen hade fått med sig en björnvalp hem, närmare bestämt en kragbjörn.

Bild: Pixabay

Hur det kunde ta familjen så lång tid innan dom förstod att det inte var en hund, det har vi ingen aning om. Men som tur är för både björnen och familjen, så har nu kragbjörnen fått flytta ut. Det var kanske bäst, efter som att den vägde över 120kg och var en meter hög när den stod på alla fyra.

Se videon nedan

Källa: Nyheter24

Dela artikeln

Dela på Twitter